Fout
 • Fout bij het laden van feeddata

Kerkdiensten

Kerkdiensten

 

Welke Info vindt u op deze pagina:  

 • Kerkdiensten toegang
 • Kerkradio
 • Voorbede
 • Huwelijksdienst
 • Autovervoer
 • Gehoortoestellen
 • Kerkdiensten beluisteren
 • Preekrooster voorziening
 • Doopdienst
 • EHBO
 • Bloemengroet

Kerkdiensten en toegang

 • Zondagmorgen: 10:00 uur
 • Zondagavond  : 19:00 uur


De toegang tot kerk en diensten is vrij voor iedereen (leden en niet-leden). U kunt dus vrijblijvend komen, u behoeft geen gemeentelid te zijn, u bent van harte welkom in de Dorpskerk!

Liturgie

De liturgie wordt bij de ochtenddiensten op onze beamers getoond.

Download vanaf zaterdagmiddag de Actuele liturgie van de aankomende dienst hier: Download

Gebruik liedboeken

In de ochtend- en avonddiensten van de Dorpskerk worden twee verschillende liedboeken gebruikt. Voor de luisteraars thuis blijkt dit niet altijd duidelijk te zijn.

In de morgendienst is het Nieuwe Liedboek leidend voor de liturgie, waarbij de predikant (beperkt) de mogelijkheid heeft om liederen uit andere bundels te kiezen.

Voor de avonddienst is zoals vanouds het ‘oude’ Liedboek leidend. 

Vragen

Bij vragen kunt u terecht voor aanvang van de dienst bij de koster of bij de ontvangstcommissie bij de hoofdingang onder de toren.

Beluisteren
De diensten zijn te beluisteren via Kerktelefoon of via Internet. U kunt hier direct enkele recente diensten beluisteren. Meer informatie in het artikel hieronder.

Kerkdiensten beluisteren

Ben je niet in de gelegenheid om een kerkdienst te bezoeken of ben je nieuwsgierig hoe een dienst in onze kerk gaat? Beluister dan hier de kerkdiensten van 10.00u en 19.00u op zondag live of beluister een eerder opgenomen dienst.

Live stream (alleen beschikbaar tijdens kerkdiensten)

Online kerkdiensten

Hieronder vind je geluidsbestanden van eerdere opgenomen kerkdiensten en preken.

Online kerkdiensten

Meer kerkdiensten uit het verleden vindt u op www.kerkdienstgemist.nl.

Contactpersoon: Rene van de Graaf
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkradio

De Dorpskerk zendt de diensten ook uit op kerkradio. Gemeenteleden die langdurig aan huis gebonden zijn kunnen bij de diaconie een kerkradio ontvanger aanvragen.

Daarnaast kunnen ook gemeenteleden die enige tijd aan huis gebonden zijn, tijdelijk een kerkradio ontvanger ter beschikking worden gesteld.


Als u hiervoor interesse heeft, neem dan contact op met de diaconie.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorbede

Als u een voorbede wilt doorgeven zijn er de volgende mogelijkheden: zondag tijdens de diensten ligt er in het portaal van de kerk een voorbedeboek; hierin kunt u de voorbede opschrijven.

Vindt u het te privé, dan kunt u een briefje aan de ontvangstcommissie bij de deur afgeven, of neem contact op met mw M.C. Sprong-Spits (scriba), email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via
tel: 010 - 442 37 77 

Preekrooster voorziening

Plonie van der Maarel verzorgt het invullen van het preekrooster. Heeft u vragen of suggesties dan kunt contact u opnemen via telnr. 0180 - 31 75 57 of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de overzicht kalender en op de hoofdpagina (Home) onder -Aankomende diensten- staan de diensten vermeld. Klik op een dienst voor details zoals de predikant/kandidaat, thema etc.

Doopdienst

Neem contact op met de scriba mw. M.C. Sprong-Spits. Dit kan via tel nr 010 - 442 37 77 of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

EHBO

Tijdens de diensten is EHBO aanwezig, hoofdcoördinator is Dianne Stam, tel. 010-4586546

Autovervoer

Ouderen die niet op eigen gelegenheid naar de kerk kunnen komen, worden desgewenst gehaald en weer thuis gebracht voor de kerkgang op zondagmorgen.

Voor opgave: Henk Boerman email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel: 0180-523597

Gehoortoestellen

In de Dorpskerk is een standaardvoorziening
aanwezig om gehoortoestellen draadloos
te koppelen aan de geluidsinstallatie.
Dit kan bij de hiervoor geschikte gehoortoestellen
de verstaanbaarheid verbeteren.
U behoeft hiervoor geen actie te ondernemen,
uw (geschikte) gehoorapparaat zal zelf de
verbinding tot stand brengen.

Bloemengroet

Wilt u een gemeentelid bloemengroet brengen?
Bel mevr. Ankie Troost, 010-458 66 85 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.